Kult7 fesztivál - Együtt élünk Erzsébetvárosban

Budapest, Csányi5, szeptember 8. 10:00
Egész napos kulturális, gyerek- és gasztronómiai programokkal várják az érdeklődőket szeptember 8-án, vasárnap 10 órától a Csányi utcában. Az ingyenes rendezvényen az Erzsébetvárosban élő nemzetiségek mutatkoznak be.
Beszélgetések, rendhagyó tárlatvezetések a Csányi5 (Zsidó Történeti tár) épületében, Kibic irodalmi szalon és világzenei gangkoncert is szerepel a Kult7 fesztivál egész napos programkínálatában. A legkisebbeknek délután kreatív gyerekprogramokkal, arcfestéssel, csillámtetoválással, mozaikkészítéssel, társasjátékokkal és az Eszter-lánc Mesezenekar koncertjével készülnek a szervezők. A nagyszínpadon fellép továbbá a MaZene Big Band, a Klezmerész és a Ladánybene 27 zenekar. Az eseményen a kerületben élő nemzetiségek gasztronómiája is bemutatkozik, lesznek előadások és további meglepetések is várják a résztvevőket a nap folyamán.
 
Ingyenes! 
2019.09.03
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Mától a mozikban az Ad Astra, ennek apropóján exkluzív interjunk a Pesti Estben és az est.hu-n. Link bióban, kedvcsináló sztoriban! #bradpitt #adastramovie #bradpittinterju
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.