WMN.hu-val közös videósorozatot indít a Katona József Színház

WMN.hu-val együttműködve Csak neked mondom címmel indít 12 részes videósorozatot szeptember 2-tól a Katona József Színház.
A műsorban nem a szenzáció, hanem a személyesség, az emberi és szakmai kapcsolat a lényeg. A WMN.hu kreatív stábja által fejlesztett formátum a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással, kettesben. Elsőként Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgetését teszik közzé a WMN.hu YouTube-csatornájára.
 
Történetek hangzanak el egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerekről, kudarcokról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről – úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik. A sorozat forgatásáról és előkészületeiről werkvideó is készült, ami itt nézhető.
 
További beszélgetőtársak: Borbély Alexandra – Tenki Réka, Elek Ferenc – Ötvös András, Jordán Adél – Jordán Tamás, Kovács Lehel – Lukáts Andor, Nagy Ervin – Lengyel Tamás, Pálmai Anna – Hernádi Judit, Pelsőczy Réka – Bata Éva, Rajkai Zoltán – Enyedi Éva, Rujder Vivien – Zoltán, Szacsvay László – Benedek Miklós, Szirtes Ági – Básti Juli
2019.08.30
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.