Street Training - Tanulni bármikor, bárhol és bárkitől lehet

Budapest, Városliget, 2019. szeptember 14. 10:00
Közel 100 témában, profi szakemberek és trénerek közreműködésével bárki számára elérhető ingyenes tréningnapot tart a Flow Alapítvány 2019. szeptember 14-én a Városligetben, ahol oldott hangulatban, másfél órás minikurzusokon tanulhatnak, inspirálódhatnak, fejlődhetnek az érdeklődők.
A nap során 10, 12, 14 és 16 órától kezdődnek a 1,5 órás minitréningek, amiket tanácsadó cégeknél dolgozó profi szakemberek, trénerek tartanak közel 100 témában, úgymint kommunikáció, változáskezelés, személyes hatékonyság, eredményes együttműködés, konfliktuskezelés, önismeret, mit jelent ma nőnek lenni, munka a non profit szférában, generációk közötti konfliktusok, hogyan lépjük át a korlátainkat, pályaválasztási, gyereknevelési kérdések.  
 
Az egyedülálló kezdeményezés célja, hogy életkortól függetlenül bárki részt vehessen a képzéseken és kipróbálhassa ezt a tanulási módszert, aki új dolgokat szeretne tanulni, inspirálódni, fejlődni és beszélgetni egy jó hangulatú, szabad téri eseményen, ahol nemcsak a trénerektől, de egymástól is tanulhatnak az érdeklődők. Érdemes pléddel érkezni, hogy legyen mire leülni, és némi rágcsálnivalóval hozzájárulni a közös jókedvhez.
 

Részletes program és regisztráció: streettraining.hu  
2019.08.30
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.