Kedvenc helyek

Blackout Night - Black Sun Empire (NL), State of Mind (NZ), Prolix (UK), Redpill (F), Mindscape

[ drumandbass / dubstep ]
Budapest, Akvárium Klub, szeptember 14. 23:30
A Star Wars-rajongó utrechti trió ismét nálunk landol, hogy egy totális filmszakadást produkáljon. Legutóbbi, The Wrong Room – Remixed című kiadványukat is megpörgetik, méghozzá kozmikus formátumú DJ-k társaságban. Neurofunk királyok a házban!
Rene Verdult – Suture – és a Heyboer-fivérek (Milan - azaz Crash –, illetve Micha: alias Naye'i) 1993 óta építik neurofunk-birodalmukat. Eddig öt albumot szállítottak, és 2002 óta a Black Sun Empire Recordings is tényező a d&b-kiadók közt; ám azóta még két labelt is tető alá hoztak. Blackout-fesztiválokat is szerveznek; ezúttal a Speak (the Hungarian Rapper)-ért rajongó, aucklandi State of Mind duó jön velük, és a londoni Trendkill Records feje, Prolix. Plusz a toulouse-i rocker, Rémi Jorquera (Redpill) és a budapesti Marsjáró, Mindscape ugrik be. Neurobérlettel pláne megéri! 
 
Jegyár: 4990-14 990Ft 
Air
2019.09.05
|


Játék
A Bosszúállók-széria negyedik felvonása egy 22 filmből álló történetfolyam megismételhetetlen lezárása, egy monumentális utazás utolsó állomása.
Még a héten látogatható a Holdmúzeum 1969 - Művészet és világűr című kiállítás, szerintünk #nemaradjle #holdmuzeum #muveszetesvilagur #muveszetestudomany #kiallitasajanlo #vasarelymuzeum
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.