Nyerj páros jegyet a Kínai Nemzeti Opera: Opera Warriors c. előadására!

Először látható Magyarországon a világhírű Kínai Nemzeti Opera által bemutatott Opera Warriors című show. A pekingi táncos előadás három jó barátról szól, és megismerteti a nézőket a hagyományos kínai operával és táncjátékkal, mely oly hosszú és csodálatos múltra tekint vissza.
A történet a Kínai Köztársaság északi részén, a 20. század elején játszódik, ahol a főhősök a harcművészet elsajátítását követően a Pekingi Opera Színházi Társulatánál találják meg saját útjukat, ám a sors és végzet közbeszól, így az útjaik elválnak. A színpadon megmutatkozik az élet-halál, a szerelem-gyűlölet és a küzdelem a színpadi csillogás eléréséért. A művészek színpadra viszik saját valóságukat, belső világukat, mindent legyőző akaratukat a fejlődésük elérése érdekében.  
 
A mű a Sino- Európai Alapítvány a Kínai Kultúráért és Oktatásért közreműködésével kerül megrendezésre a Kína és Magyarország közötti diplomáciai kapcsolatok 70. évfordulója alkalmából. 
 
Helyszín: Erkel Színház
 
Időpont: szeptember 25., 26., 19:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Hány felvonásos az előadás?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk az előadásra. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: szeptember 17., kedd 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.