Kedvenc helyek

Muzsik és Volkova

[ folk / indie ]
Budapest, TRIP Hajó, 2019. szeptember 18. 19:00
A folk és az indie műfajok szellemében alkotó magyar-orosz testvérpár az egész nyáron át tartó fesztiválos fellépések után végül a főváros egyik legfrissebb koncerthajójának fedélzetén búcsúztatja a szezont.
Az elmúlt tíz évben a ZUP tagjaiként turnézták körbe az országot, majd 2016-tól, megújult zenei vonalon és új irányba indult el a Záhonyból származó testvérpár, Farkas János (Muzsik) és Farkas Krisztina (Volkova). Zenéjüket csak „greengrass”-ként emlegetik, amelynek dalszövegeiben a személyesség és a társadalmi reflexiók játsszák a fő szerepet. 
 
Ingyenes! 
Farkas Fanny
2019.09.06
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.