23. Vegetáriánus Fesztivál

Budapest, Kőrösi Csoma Kőbányai KK + KÖSZI, 2019. szeptember 14 - 15.
Szeptember 14-15-én a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban került megrendezésre a 23. Vegetáriánus Fesztivál, ahol számtalan programmal várják a húsmentes étkezés iránt érdeklődő látogatókat. Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki több mint 30 éve maga is vegetáriánus.
Fontolgatod, hogy átállj a nyers étrendre, de nem tudod, hogy kezdj bele? Fontos számodra a környezetvédelem? Érdekel, hogy mi fán teremnek a vegán kozmetikumok? Szeretnéd tudni, hogy mik a legújabb orvosi ismeretek a növényi alapú táplálkozásról? Tudtad, hogy az SM betegség tünetein is javíthat a húsmentes étrend? Már húsmentesen élsz, és néhány új receptre vágysz? Akkor mindenképpen a fesztiválon a helyed, ahol ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ a téma szakértőitől. A rendezvényen táplálkozási szakértők, szakácsok, sportolók, szakorvosok, környezet- és ökotudatos tanácsadók, illetve gyakorló vegetáriánusok állnak a rendelkezésedre és osztják meg személyes tapasztalataikat. Az esemény idei arca Hevesi Tamás, aki immár 30 éve maga is vegetáriánus. 
 
A fesztiválon a résztvevők rengeteg vegetáriánus recept mellett megtanulhatják többek közt a népszerű japán szendvics, az onigirazu elkészítését, de azt is megtudhatják, hogyan lehet táplálékallergiával teljes értékű életet élni. Lesz előadás a vérkeringés és a táplálkozás összefüggéseiről, valamint a kötődő nevelésről is szó esik majd, továbbá ételkóstolók, főzési praktikák, ingyenes természetgyógyászati tanácsadás, csoportos jóga és relaxáció, zene és tánc, a legkisebbeknek pedig játszóház is szerepel a programban. 
 
Az ingyenes fesztivál azzal a céllal kerül minden évben megrendezésre, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával.  
2019.09.09
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.