Szörnyfilmet forgat a Koszorúslányok rendezője

A vígjátékspecialistaként számon tartott Paul Feig (A kém, Szellemirtók) szokatlan vállalásba kezdett a Universal stúdió számára: Dark Army címmel szörnyfilmet forgat nekik.
Nem is volt az olyan rég, amikor a Universal bejelentette, hogy a klasszikus szörnyetegeiből filmes univerzumot épít, ám a Tom Cruise-os A múmia bukása után gyorsan kihátráltak a franchise-teremtésből. A régi szörnyetegeik újrahasznosításáról azonban nem tettek le. A Blumhouse gyártásában úton van, és jövő év elején érkezik A láthatatlan ember, és most Paul Feig rendezővel szerződtek le a Dark Armyra. 
 
A Universalnál nem győzik hangsúlyozni, hogy ezek teljesen önálló, nem összefüggő filmek: a mostani hozzáállásuk szerint azoknak a rendezőknek adják oda a teremtményeiket, akik valami érdekes ötlettel állnak elő az újrahasznosításukkal kapcsolatban. Feig és a stúdió viszonya most kiváló: a rendező nekik készítette ugyanis a novemberben mozikba kerülő Last Christmas című romkomot. Paul Feiget ismerve azért számítsunk arra, hogy a Dark Army jó eséllyel nem egy félelmetes, inkább egy vicces szörnyfilm lesz. 
 
(variety.com) 
2019.09.13
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:10
Pomádé
amerikai zenés film, 1978
18:10
Dr. Hope: Egy asszony nem adja fel 2.
német életrajzi filmdráma, 2009
18:20
Millió dolláros bébi
amerikai filmdráma, 2004
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
18:45
Cliffhanger - Függő játszma
amerikai akciófilm, 1993
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.