Ez Afrika! Közösségi nap

Budapest, Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ, szeptember 29. 10:00
Új néven kerül megrendezésre az immár hagyományosnak számító Afrika nap. Idén 10. éve rendezik meg az ingyenesen látogatható eseményt, melynek célja, hogy a résztvevők megismerhessék Afrika igazi arcát.
A program azért kapta az Ez Afrika! Közösségi nap nevet, mert a szervezők szerették volna kinyilatkoztatni, hogy ez egy közösségformáló esemény, ahol őszintén és nem csak a sztereotípiákat ismételve ismerkedhetnek meg a résztvevők a kontinenssel. Ennek szellemében több Afrikában tevékenykedő magyar civil szervezet is kiállít, illetve előadást tart a nap során.
 
A rendezvényen kulturális és gyerekprogramokkal egyaránt várják az érdeklődőket a Stefánia Palotában. A legkisebbek afrikai meséket hallgathatnak és kézműves-foglalkozáson ismerkedhetnek meg a kontinens hagyományaival, míg a felnőttek izgalmas témákat érintő, például a férfi és női szerepköröket boncolgató kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt, de lesznek afrikai tematikájú filmvetítések (pl.: Könnyű leckék, This is Congo) is, valamint művészeti kiállítás, élménybeszámoló, hangszerbemutató, dobshow és tánc workshop is szerepel a programban. Az estébe nyúló napot a Boggie duó koncertje és a Malambe Afrodance vezénylésével közös tánc zárja.
 

A rendezvény ingyenes, a programok folyamatosan frissülnek.
 
2019.09.13
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.