7. Kürtőskalács Fesztivál - „Mert #kürtőskalácsoznijó!”

Budapest, Városliget, 2019. október 11 - 13.
Idén október 11-13. között újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak. A régi-új helyszínen rekordszámú kürtőskalács-készítő stand mellett koncertek, színes gyermekprogramok és sok-sok meglepetés várja a látogatókat.
2019-ben visszaköltözik a gasztroesemény a Városligetbe, ahol ezúttal a Vajdahunyad vár mögött elterülő tágas, piknikezős zöldövezetben, még szellősebb környezetben várják a háromnapos rendezvényre az édesszájúakat. Kihasználva a helyszín adottságait idén immáron 30 különböző kürtőskalács-készítő stand képviselteteti magát a rendezvényen.
 
A megszokott, hagyományos ízek mellett találkozhatunk majd az Édes Mackó Kürtőskalács cukrászda desszertkülönlegességeivel, de izgalmas új ízekkel, méretekkel, formákkal, valamint glutén- és laktózmentes, illetve fitnesz kürtőskaláccsal is készülnek a szervezők. A kürtőskalácsokon kívül fesztiválételek, továbbá faszénen sült, sós falatok is kóstolhatók a fesztiválon. 
 
A 7. Kürtőskalács Fesztiválon családi-és gyermekprogramok, kvízjátékok, szórakoztató társasjátékok, mese- és bábelőadások színesítik az ősz legillatosabb eseményét. Míg a kisebbeket a Kolompos Zenekar csalogatja táncba, addig a nagyobbak péntek este Puskás Petivel az élen a The Biebersre bulizhatnak, szombaton Péter Szabó Szilvia ad nagykoncertet, vasárnap pedig a Tárkány Művek kalauzol el a tradicionális balkáni népzene világába. 
 
2019.09.26
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.