Kedvenc helyek

Lovasi András: Tűzijáték délben

[ acoustic / rock ]
Budapest, Óbudai KK - Óbudai Kulturális Központ, november 9. 19:30
Lemezbemutató műsorral látogat a San Marco utcába Bandi a hegyről. A Kispál és a Borz, a Kiscsillag és a Budapest Bár ikonikus pécsi hangja ezúttal azokat a dalokat vezeti elő, amelyek a többi projektjéből kilógtak, és ezáltal személyesebbek is.
Az első szólólemez után közel egy emberöltő telt el, majd idén februárban jelent meg a Tűzijáték délben című, második Lovasi-anyag. Egy vízió lengi át a kiadványt: az első tétel a négyéves kori emlékekről szól, majd ötévente kapunk keresztmetszetet az 52 éves dalszerző eddigi életéből. A koncert fókuszában lévő, diszkrét hangszerelésű nóták hol csupasz zongora- vagy akusztikusgitár-kíséretet kapnak; de visszatekintünk a 2001-es önálló korongra is, illetve személyes kedvencek – köztük feldolgozások is – előkerülnek. 100 perc örömzene az alterlegenda válogatásában! 
 
Jegyár: 3200-3900 Ft 
Air
2019.09.24
|


Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Ma került a mozikba, nézzétek az új magyar krimi-thrillert: Valan - Az angyalok völgye #valanazangyalokvölgye #moziajanlo #krimi #thriller #filmajanlo #izgifilm
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.