Will Smith megijedt attól, hogy nem viselhet sminket

Sajtótájékoztatót tartottak a Gemini Man alkotói Budapesten, ahol kulisszatitkokat árultak el az újító képi világgal rendelkező akció-thrillerről.
A Four Seasons Hotelben rendezett sajtótájékoztatón a sztár mellett részt vett Ang Lee, a Gemini Man rendezője, és Jerry Bruckheimer producer is. Utóbbitól megtudhattuk, hogy eredetileg Budapest Párizst alakította volna a filmben, de helyszínkereséskor annyira beleszerettek a fővárosunkba, hogy inkább átírták a helyszínt a forgatókönyvben Budapestre, ahol a filmes kiszolgálószemélyzet amúgy is híresen profi.  
 
A legtöbbet azonban a film két újító technológiájáról beszéltek. Az egyik az, hogy a Gemini Manhez megduplázták a sztárjukat, és létrehozták a digitális, 23 éves verzióját. Ez azonban nem úgy történt, hogy a színész eljátszotta fiatalabb önmagát, és aztán digitálisan megfiatalították: a filmbéli Junior teljes egészében digitális karakter, akit Smith korai filmjei alapján hoztak létre. A sztár elmondta, hogyha a technológiát elfogadják a nézők, akkor a jövőben a határ a csillagos ég: akár Marlon Brandóval is szerepelhet együtt egy filmben. 
 
A másik technológia egy speciális kamerát jelent, ami a szokásos 24 képkocka/másodperc sebesség helyett 120 képkocka/másodperc sebességgel rögzíti a képeket, ezzel sokkal tisztább, részletgazdagabb és élethűbb hatást kelt. Viszont ez a kamera mindent lát, így amikor Ang Lee felvilágosította Will Smith-t, hogy a forgatáson nem viselhet sminket, a sztár kissé megijedt, mert tudta, hogy a létező legjobb formában kell kamerák elé állnia, hiszen minden apró bőrhiba azonnal szemet szúr majd a nézőknek. 
Tulu
2019.09.27
|


Film premierek

Jégvarázs 2.

amerikai animációs film, 103 perc, 2019

Valan - Az angyalok völgye

magyar krimi, 98 perc, 2019

Tudsz titkot tartani?

amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2019

Tejháború

izlandi vígjáték, 92 perc, 2019
Játék
Filmek a TV-ben
18:05
Az utolsó szamuráj
amerikai-japán-új-zélandi történelmi dráma, 2003
18:15
Star Wars: A Sith-ek bosszúja
amerikai sci-fi, 2005
18:30
Heavy túra
finn-norvég vígjáték, 2018
18:55
Betörő az albérlőm
amerikai vígjáték, 2004
19:00
A muskétás
amerikai-holland kalandfilm, 2001
Ma kerül ki a lelőhelyekre, keresd Budapest lefjobb programjait! Fotózkodj vele és használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőket adunk. #pestiest #pestiestjatek #jatek #nyeremenyjatek #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.