Will Smith megijedt attól, hogy nem viselhet sminket

Sajtótájékoztatót tartottak a Gemini Man alkotói Budapesten, ahol kulisszatitkokat árultak el az újító képi világgal rendelkező akció-thrillerről.
A Four Seasons Hotelben rendezett sajtótájékoztatón a sztár mellett részt vett Ang Lee, a Gemini Man rendezője, és Jerry Bruckheimer producer is. Utóbbitól megtudhattuk, hogy eredetileg Budapest Párizst alakította volna a filmben, de helyszínkereséskor annyira beleszerettek a fővárosunkba, hogy inkább átírták a helyszínt a forgatókönyvben Budapestre, ahol a filmes kiszolgálószemélyzet amúgy is híresen profi.  
 
A legtöbbet azonban a film két újító technológiájáról beszéltek. Az egyik az, hogy a Gemini Manhez megduplázták a sztárjukat, és létrehozták a digitális, 23 éves verzióját. Ez azonban nem úgy történt, hogy a színész eljátszotta fiatalabb önmagát, és aztán digitálisan megfiatalították: a filmbéli Junior teljes egészében digitális karakter, akit Smith korai filmjei alapján hoztak létre. A sztár elmondta, hogyha a technológiát elfogadják a nézők, akkor a jövőben a határ a csillagos ég: akár Marlon Brandóval is szerepelhet együtt egy filmben. 
 
A másik technológia egy speciális kamerát jelent, ami a szokásos 24 képkocka/másodperc sebesség helyett 120 képkocka/másodperc sebességgel rögzíti a képeket, ezzel sokkal tisztább, részletgazdagabb és élethűbb hatást kelt. Viszont ez a kamera mindent lát, így amikor Ang Lee felvilágosította Will Smith-t, hogy a forgatáson nem viselhet sminket, a sztár kissé megijedt, mert tudta, hogy a létező legjobb formában kell kamerák elé állnia, hiszen minden apró bőrhiba azonnal szemet szúr majd a nézőknek. 
Tulu
2019.09.27
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
Lassan itt az ideje, hogy lekapcsoljuk a fedélzeti hibernációt: a Nap körüli keringésünk sötét szakaszából immár kifelé suhanunk.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
21:50
Vuk
magyar rajzfilm, 1981
22:00
A Megtorló - Háborús övezet
amerikai akciófilm, 2008
22:05
Az esküvői vendég
angol thriller, 2018
22:10
Greenberg
amerikai filmdráma, 2010
22:30
Játsz/ma
amerikai thriller, 1997
Szombat délelőtt gyerekprogram a Fűvészkertben! Menjenek a kertészkedni vágyók! @fuveszkert_kerteszet #kerteszkedes #gyerekkertesz #gyerekprogram
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.