Az év autós újdonságai a Budapest Auto Show-n

Budapest, Millenáris, október 25 - 27.
Harmadik alkalommal rendezik meg a Millenárison a Budapest Auto Show-t október 25-27. között, ahol ezúttal is a legfrissebb újdonságokat tekinthetik meg az érdeklődők.
Az őszi időszak egyik legfontosabb autóipari eseménye az egyik évben Párizsban, a másik esztendőben Frankfurtban megrendezett autószalon, ahol az év autós újdonságait és a gyártók különleges modelljeit ismerhetik meg az autózás szerelmesei. Idén Frankfurt volt a soros, ott rendezték ezúttal a nemzetközi autós seregszemlét. Közvetlenül ezután Magyarországon is megtekinthetőek az erre a piacra szánt négykerekűek, ugyanis október 25-27. között immáron harmadik alkalommal szervezik meg a Budapest Auto Show-t, amely az autópiac egyfajta lakmuszpapírjaként – az aktuális trendekhez igazodva – sorakoztatja fel a legújabb kocsikat. 
 

A Millenáris B épületében rendezett eseményen az előzetes visszajelzések alapján idén legalább tizenhárom márka (Citroën, DS, Ford, Hyundai, Lexus, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, ©KODA, Suzuki, Toyota, Volkswagen) hozza el legfrissebb autóit, és a korábbi szokásokhoz hűen – a hagyományos autókiállításokkal szemben – egy regisztrációt követően a látogatók ki is próbálhatják nagyrészüket.  
 

A kiállítás részeként a szervezők számos gyermek- és felnőttprogrammal készülnek, az érdeklődők az esemény színpadán több izgalmas beszélgetést hallhatnak sportolókkal, zenészekkel, média szereplőkkel. A legszerencsésebb vendégekre több ajándék vár az esemény három napja során. 
 

Nyitvatartás: 

• október 25-én, pénteken: 13.00 - 18.00
 
• október 26-án és 27-én: 9.00 - 18.00 
 
Jegyárak: elővételben: 1000 Ft, a helyszínen: 1500 Ft. A belépés 12 éves kor alatt ingyenes. 
 
További információ és részletes program a rendezvény honlapján.
2019.10.10
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.