Kedvenc helyek

Hallottad már a Foo Fighters új EP-jét?

Dave Grohl és zenekara megalakulásuknak 25. évfordulóját különleges megjelenéssel ünnepli. A Foo Fighters új ötszámos EP-kiadványa november 1-jén jelent meg az ismert digitális felületeken.
A 01070725 című anyag nagylemezekre különböző okokból fel nem került demókat és koncertfelvételeket tartalmaz. Ilyen például az Arcade Fire Keep The Car Running című számának feldolgozása, amit 2007-ben, a Radio 1 Six Weeks of Summer fesziválján vettek fel, vagy a Dead Kennedys’ 1980-as punkklasszikusának cover verziója, a Holiday In Cambodia, amit szintén 2007-ben, az MTV Awards-on adott elő a zenekar. A Foo Fighters az elmúlt években többször is járt nálunk, legutóbb az idei Sziget Fesztivál zárónapján. Reméljük, a 25. évforduló alkalmából újabb meglepetésdömpingre számíthatunk.  
 
01070725
(nme.com)

2019.11.06
|


Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Ma került a mozikba, nézzétek az új magyar krimi-thrillert: Valan - Az angyalok völgye #valanazangyalokvölgye #moziajanlo #krimi #thriller #filmajanlo #izgifilm
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.