Megújult a Munkácsy-kiállítás

Az utóbbi években újrarendezett 19. századi művészet és Modern idők kiállításokat követve az Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításának utolsó része, a Munkácsy-teremsor is megújult.
A realista festészet szélesebb skáláját bemutató Változatok a realizmusra – Munkácsytól Mednyánszkyig című tárlat november 16-tól látogatható a múzeum B épületének I. emeletén. Nemcsak témájában, de az alkotók számát tekintve is bővült a kiállított anyag, Munkácsy Mihály ikonikus képei mellett többek között Mednyánszky László, Paál László, Deák Ébner Lajos, Karlovszky Bertalan, Mészöly Géza, August von Pettenkofen, Narcisse Diaz de la Peña, Kernstok Károly és Tornyai János alkotásait is láthatják az érdeklődők.
2019.11.07
|


Játék
Jack Malik csak egyike volt a sok sikertelen dalszerzőnek... legalábbis tegnapig. Egy különös áramkimaradást követően Jack (Himesh Patel) ugyanis arra eszmél, hogy ő az egyedüli az egész világon, aki emlékszik a The Beatlesre!
Ma került a mozikba, nézzétek az új magyar krimi-thrillert: Valan - Az angyalok völgye #valanazangyalokvölgye #moziajanlo #krimi #thriller #filmajanlo #izgifilm
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.