Egy film sem ment jól az amerikai mozikban a hétvégén

Még a toplista első helyét megszerző Midway sem örülhet igazán. A hétvége rengeteg premierfilmet, és annál több csalódást hozott az amerikai mozis piacon.

Kapcsolódó cikkek

Múlt karácsony, Ne játssz a tűzzel, Midway és Álom doktor. Négy film, melyek bármelyikében ott volt a siker lehetősége, és négy film, amit a stúdiók széles körben mutattak be az amerikai mozikban a hétvégén. A csatát a Midway című háborús film nyerte a 17 milliós bevételével, de mivel a százmilliós büdzsé mellett ez eltörpülni látszik, nem lehet felhőtlen az öröme a Lionsgate-nek. A Warner a pozitív kritikák láttán bizakodó volt az Álom doktorral kapcsolatban, csakhogy az 50 millióba kerülő filmre csak 14 millió dollár értékben váltottak jegyet Amerikában, és világszerte sem brillírozott.
 
A tűzoltós családi komédia, a Ne játssz a tűzzel közel 13 milliót hozott, míg a Múlt karácsony című előrehozott karácsonyi romkom közel 12-őt. Nem túl acélos számok, de a forgalmazók szerencséjére ezek a filmek viszonylag kevés pénzből készültek, így megvan az esély arra, hogyha nyereséget nem is, legalább veszteséget ne termeljenek. 
 
(boxofficemojo.com) 
2019.11.11
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.