Kedvenc helyek

Babra, Thanos Stavridis & dRom (GR)

[ folk / world music ]
Budapest, Fonó Budai Zeneház, november 23. 20:00
A délszláv muzsikát játszó Babra által szervezett folkestek célja a Balkán minél alaposabb bemutatása. Ez a régió a kontinens számos művészére nagy hatást tett, akik saját közegükben, találékonyan éltetik tovább a mediterrán világ hagyatékát.
Thanos csettintése ez esetben fordítva működik: Thanos Stavridis és a dRom minden egyes taktussal új világot teremt. Thesszalonikiban látta meg a napvilágot a tangóharmonikás, aki szaxofonistaként is megállja helyét. A rebetiko mellett több hagyományos műfajban is kipróbálta magát, és egy kórus mellett egy Cabaret Balkan nevű, elektro-pop-folk formációt is alapított. Legújabb csapata, a dRom extrém jazzes módon áll bele a balkáni cigány vonalba. 2016-ban A suitcase full of dreams címmel, egy rendkívül személyes albummal is jelentkezett a szilaj rögtönzések mestere. 
 

 
Jegyár: 1500-2000 Ft 
Air
2019.11.14
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este Cristina Branco a @momkult -ban. Portugál angyalhangú díva és fantasztikus zenészek veszik át a hatalmat a színpad felett. @cristinabrancoficial #cristinabranco #koncertajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.