Adam Sandler és Robert Pattinson már hivatalosan is Oscar-esélyes

Kihirdették a 2020-as Independent Spirit Awards jelöltjeit, és a jelölések nagy nyertese Adam Sandler Uncut Gems című filmje, valamint a Robert Pattinson főszereplésével készült A világítótorony.
Az Independent Spirit Awards a független filmek ünnepe, itt nincs helye a stúdiók nagy költségvetésű mozijainak. A jelölés egyik feltétele, hogy a jelölt film büdzséje ne haladja meg a 22,5 millió dollárt. Ami efölé esik, az itt nem rúghat labdába, így például hiába keressük itt a Warner Bros Jokerét, vagy a Netflix Az írjét: ezek mind túl drága filmek voltak az Independent Spirit Awardshoz.
 
Öt jelölésével az Adam Sandler főszereplésével készült Sadfie Brothers film, az Uncut Gems nyerte a jelöléslistát, ami Amerikában ugyan mozifilm, de nálunk csak a Netflixen lesz látható. Szorosan követi őt négy jelöléssel A világítótorony című fekete-fehér horror, amit Magyarországon csak fesztiválokon és limitált art mozis vetítéseken lehetett eddig látni. Furcsa módon a Házassági történetből a filmet ugyan jelölték, de a színészeket nem, és az is nagy meglepetés volt, hogy a Fehér éjszakák című független horrorsiker mindössze egy jelölést kapott. 
 
(indiewire.com) 
2019.11.22
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.