Az Aladdin főszereplőjét egyetlen meghallgatásra sem hívták a Disney film premierje óta

Tavasszal gigászi sikert aratott a Disney Aladdinja, több mint egymilliárd dollárt termelt a kasszáknál. A címszerepet játszó Mena Massoud azonban ebből nem érzett meg semmit.
Normális esetben azt gondolnánk, hogy Hollywood úgy működik, hogy amennyiben egy színész főszerepet játszik egy hatalmas sikerű moziban, akkor gyorsan elhalmozzák ajánlatokkal, és egy csomó meghallgatásra hívják. Mena Massoud sajnos nem tud ilyesmiről beszámolni, hiába játszotta az egyik legsikeresebb idei mozi, az Aladdin főszerepét.
 
„Mindenki azt gondolja, hogy biztosan milliókat keresek, és teli vagyok szerepajánlatokkal. Az igazság az, hogy egyetlen meghallgatásra sem hívtak el, mióta kijött az Aladdin a mozikban” – panaszkodott nemrég egy interjúban a színész. „Ok, nem azt vártam, hogy majd hozzám vágják Batman szerepét. De annyi azért jó lenne, ha legalább beengednének a szobába. Nem érdemlek egy esélyt?”- magyarázta Massoud, akinek a helyzete jól mutatja, hogy a színes bőrű színészeknek még mindig nem könnyű a helyzete Hollywoodban. 
 
(indiewire.com) 
2019.12.04
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
Cs
14
P
15
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.