A legjobb filmes párosok 2019-ben

A színészeket és színésznőket már kiveséztük, de nemcsak egyéni, hanem remek páros alakítások is kiválthatták a nézők tetszését tavaly a mozivásznon, úgyhogy toplistáink záróakkordaként róluk is essék szó! Íme, a három legjobb páros a Pesti Est szerint!
3. Al Pacino és Robert De Niro
(Az ír) 
 
Már a Szemtől szemben-ben is megmutatták, hogy mennyi energia rejtőzik abban, ha ők ketten egyszerre szerepelnek a vásznon, pedig ott alig néhány közös pillanat jutott nekik. Most majdnem egy egész film. 
 
2. Viggo Mortensen és Mahershala Ali
(Zöld könyv - Útmutató az élethez) 
 
Végigturnézták együtt Amerika délebbi részét, pedig nem is különbözhetnének jobban egymástól. Klasszikus road movie egy útközben kialakult, nem túl valószínű barátságról, amit Oscarral jutalmaztak. 
 
1. Leonardo DiCaprio és Brad Pitt
(Volt egyszer egy... Hollywood) 
 
Az egyik hiú, nagypofájú és gyáva. A másik laza, szótlan és merész. Az egyik hollywoodi sztár, a másik az ő kaszkadőre. Tarantino zseniális filmes párost álmodott meg. 
 
2020.01.24
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
Az utolsó szamuráj
amerikai-japán-új-zélandi történelmi dráma, 2003
18:10
Lopott szavak
amerikai romantikus dráma, 2012
18:15
Fedezd fel Forrestert
amerikai film, 2000
18:20
V mint vérbosszú
amerikai-német politikai thriller, 2005
18:35
2 órára Párizstól
francia vígjáték, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.