Talpig fegyverben

est.hu:
7/10
|
olvasói
3/10 (4)
A netes trollkodás látszólag ártalmatlan dolog, csak arra kell ügyelni, ne szóljunk be az adminnak, ha egy olyan oldalról van szó, ahol börtönből és elmegyógyintézetből szabadultak vívnak élet-halál harcot a nyílt utcán.
Miles egy teljesen átlagos, hétköznapi fickó, így joggal esik pánikba, amikor a kezéhez csavarozott fegyverekkel ébred, ellenfele ráadásul a játék kellően őrült és elszánt favoritja, Nix. Eszeveszett kergetőzés veszi kezdetét, majd lassan mindent beborít a vér és az agyvelő. A humort sem nélkülöző, kegyetlen és gyors akció görbe tükröt tart az internet népének, a mindenkinél mindent jobban tudó kommenthuszároknak, fotelforradalmároknak és úgy általában a vérszagra éhes, modern társadalomnak. A VHS-korszakban jó eséllyel a pult alól kértük volna a tékában, a Talpig fegyverben amolyan bűnös élvezet, egyben egy újabb bizonyíték Daniel Radcliffe szokatlan szerepvállalásaira.
Hujber
2020.02.28
|
Guns Akimbo
angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019
Egy srácnak nem marad más választása, mint a frissen szerzett gladiátorképességei felhasználásával megmentse az elrabolt barátnőjét.
Forgalmazza: ADS Service
Bemutató: 2020. március 5.
(19 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Cs
21
P
22
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.