Gyerekprogramok a héten

2020. február 13 - 19.
Farsangolás ezerrel zenével, tánccal, jelmez- és álarckkészítéssel, különböző népek szokásaival, és még sok-sok érdekes, izgalmas, szórakoztató, ismeretterjesztő családi program heti ajánlónkban!
Angyalföldi JAMK 
www.kult13.hu 
február 16-án 11h, 17-én 10h: 
Nógrádi Gábor–Fekete Mari: Segítség, ember! – Mesejáték két részben 
 
Ajánlott korosztály: 4+. Kisfiú hősünk, Ember Elek nagyon szereti az állatokat, csak az a kérdés, jól szereti-e őket? Elek védencei bírósági tárgyalásra idézik meg kicsiny gazdájukat. Szerencsére ennek a pernek nem lesz vesztese... Állatmese nagyon is emberi nyelven! Jegyár: 1500-2200 Ft.  
 
Benczúr Ház 
www.pkalapitvany.hu 
február 16-án 10.30: 
A Kolompos együttes gyermekműsora 
 
Ajánlott korosztály: 2+. Farsangi szokások, játékok, táncos és ügyességi vetélkedők várják az érdeklődőket. Jegyár: 1200 Ft.  
 
Bethlen Téri Színház 
www.bethlenszinhaz.hu 
február 16-án 10h: 
Cipőmese – Szerelmetes tulipántom – Marica Bábszínháza 
 
Ajánlott korosztály: 3+. Mese a szerelemről, barátságról, három próbáról, Topánka királykisasszony és Bakancs Bandi nagy találkozásáról, és arról, hogy bárkiből lehet (mese)hős. Jegyár: 1600 Ft.  
 
Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház
www.kulturliget.hu
február 16-án 10.30:
Legyél Te is indián! – családi felfedezőnap Amerikában
 
Ajánlott korosztály: 6-12. A játékos felfedezőnapokon minden érzékszervünkre hatva segítenek felfedezni ezeket az érdekes témákat az interaktív és kreatív feladatok. Jegyár: 1500-2000 Ft.
 
KlauzálHáz 
www.klauzalhaz.hu 
február 16-án 11h: 
Farkasházi Réka és a Tintanyúl koncert 
 
Ajánlott korosztály: 2+. Réka és zenésztársai igazi családi bulit tartanak, ahol a gyerekek szüleikkel együtt élvezhetik a dalokat, élhetnek át közös élményt, hiszen ahogy egy korábbi kedvenc dal is mondja: A család a legnagyobb kincs. Jegyár: 1800 Ft.  
 
Klebelsberg Kultúrkúria 
www.kulturkuria.hu 
február 17-én 10h: 
Babaszínház: Jujj, jön a Rongymacska! 
 
Ajánlott korosztály: 0-3. Van egy rendszerető macskánk, aki szeret gombolyaggal játszani. Persze a játék után szépen rendet rak, különválogatja színük és méretük szerint a fonalgombócokat. Amíg pihen, egy csintalan egér érkezik... lesz is kalamajka, meg kergetőzés. Jegyár: 1200 Ft.  
 
KMO - Kispesti Művelődési Központ
www.kmo.hu 
február 16-án 9h: 
Autómobil börze 2020 
 
Ajánlott korosztály: 5+. Valójában gyűjtők, rajongók találkozója ez, ahol mindenki rajong valamiért, csak autómodell legyen. Megtalálható egy ilyen börzén mindenféle modell, az 1:87-es méretaránytól az 1:12-ig, a Matchboxtól az igényesebb AutoArt márkáig. Ingyenes!  
 
Kőrösi Csoma Kőbányai KK + KÖSZI 
www.korosi.org 
február 15-én 11h: 
Halász Judit koncert 
 
Ajánlott korosztály: 2+. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken. Jegyár: 2900-3500 Ft.  
 
Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont 
lovasut.hu
február 15-én 17h: 
OMNIBUS-koncertek – Zene komolyan mindenkinek 
 
Ajánlott korosztály: 0+. Műsora a klasszikus kamarazene repertoárjából válogat, amelyet felnőttek és gyerekek számára egyaránt befogadhatóvá tesz. A megszokott kialakítású nézőtér mellett babaszőnyeg várja azokat, akik pici gyerekekkel érkeznek, valamint egy külön helyiség is rendelkezésre áll, ha valakinél eltörne a mécses. Az óvodásokat, kisiskolásokat zenepedagógus segíti a zenehallgatásban rajzos, mozgós foglalkozással. A program regisztrációs jegy megváltásával látogatható, melynek ára 300 Ft.  
 
Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum 
www.ludwigmuseum.hu 
február 15-én 10.30–12.30: 
Családi Délelőtt – Időkapszula 
 
Ajánlott korosztály: 3+. Ez alkalommal a Családi Délelőtt a The Dead Web - The End című kiállításhoz kapcsolódik. Ezen a foglalkozáson azt lehet körbejárni, hogy a különböző korszakokban az emberek az ókortól napjainkig milyen értékeket, adatokat próbáltak megőrizni az utódok számára és azt milyen anyagi formában tették. A részvételi szándékot a programot megelőző napon 14.00 óráig kell jelezni a dabifarkas.rita@ludwigmuseum.hu e-mail címen! Jegyár: 600 Ft.  
 
Magyar Nemzeti Galéria 
www.mng.hu 
február 19-én 15–17h: 
Paletta – Kreatív szakkör gyerekeknek 
 
Ajánlott korosztály: 8-12. A festmények és szobrok birodalmában kalandozva a gyerekek megismerkedhetnek a múzeum sokszínű gyűjteményével, majd maguk is művésszé válva alkothatnak. Regisztráció szükséges: anita.kuzma@szepmuveszeti.hu címen. Jegyár: 900 Ft.  
 
Marczibányi Téri MK 
www.marczi.hu 
február 15-én 10.30: 
Motolla játszóház 
 
Ajánlott korosztály: 3-6. Kézműves délelőttre várják a kisgyerekes családokat, ahol az ebédig a kicsik és szüleik (Anya, Apa és Nagyi is) együtt alkothatnak. Jegyár: 600 Ft.  
 
Mesemúzeum 
www.mesemuzeum.hu 
február 15-én 11–13h: 
Farsangi készülődés 
 
Ajánlott korosztály: 5-10. Gyere jelmezben és alkosd meg saját kezűleg öltözéked kiegészítő darabjait! Kreatív kézműveskedés Farkas Réka iparművésszel. Jegyár: 400-600 Ft..  
 
MOMkult 
www.momkult.hu 
február 15-én 10h: 
Codex régizene együttes – Bon Bon Matiné 
 
Ajánlott korosztály: 3+. Az együttes Erdélyből érkezik, hogy bemutassa azt a különleges zenei világot, ami Erdélyt évszázadokkal ezelőtt jellemezte. Az előadás során Lukácsházi Győző mesél a régi idők zenéjéről és arról, hogyan zajlottak a fejedelmi udvarokban a vigasságok, milyen zenék és táncok voltak a mulatságokon. Jegyár: 1500 Ft.  
 
Óbudai KK - Békásmegyeri KH 
www.kulturkozpont.hu 
február 16-án 10.30: 
Picur színházi előadások – Csodakút meséi 
 
Ajánlott korosztály: 0-4. Textíliákból készült figurák, eszközök hívják közös utazásra a babákat, számukra kedves és érzékelhető világba. Remek zenével, néhol könnyen követhető szöveggel. Jegyár: 1000 Ft.  
 
Óbudai KK - Civil Ház
www.kulturkozpont.hu 
február 19-én 15h: 
Játszani jó! – Farsangi móka busó módra 
 
Ajánlott korosztály: 7+. Először a különböző népek fantasztikus farsangi szokásainak bemutatása következik sok-sok képpel, kisfilmekkel, majd kézműves foglalkozásként vidám, télűző busó álarcot készítünk. Ingyenes!  
 
Óbudai KK - Óbudai Kulturális Központ 
www.kulturkozpont.hu 
február 16-án 10h: 
Kiskalász zenekar – interaktív családi koncert 
 
Ajánlott korosztály: 1+. A műsor az elmúlt 10 év legsikeresebb dalaiból áll. Jegyár: 1200-1700 Ft.  
 
Ráth György-villa 
www.imm.hu 
február 15-én 10–16h: 
Családi alkotóműhely: Farsangi mulatság – Álarckészítős műhely 
 
Ajánlott korosztály: 3+. A program alkalmat teremt arra, hogy a tárgyak üzenetét játékosan fedezzék fel, és különböző iparművészeti technikákat is kipróbáljanak a résztvevők. Jegyár: 4000 Ft/család.  
 
Újpalotai Közösségi Ház 
www.ujpalotainfo.hu 
február 15-én 10h: 
Hahó együttes koncert 
 
Ajánlott korosztály: 2+. A koncert után farsanghoz kapcsolódó kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket. Jegyár: 700-900 Ft.  
 
2020.02.12
|


Sonic, a sündisznó

amerikai-kanadai-japán kalandfilm, 99 perc, 2020

A vadon hívó szava

amerikai kalandfilm, 100 perc, 2020

Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs!

kanadai animációs film, 66 perc, 2019

Dolittle

amerikai családi film, 106 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
18
K
19
Sze
20
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.