Kedvenc helyek

Váróterem – Cseh Tamás est

[ pop ]
Budapest, Budapest Kongresszusi Központ, február 21., 17:00 és 20:30
11 éve nincs köztünk Magyarország XX. századi krónikása, akinek alakját híres színművészek és tehetséges énekesek idézik fel. Az előadást színpadra állító csapat Cseh Tamás mellett Bereményi Géza és Másik János életművére is óhatatlanul reflektál.
Budapestet kívül-belül ismerő hölgyek és urak - Fekete Linda, Jordán Adél, Keresztes Tamás, Miczura Mónika, Ódor Kristóf, Ónodi Eszter, Tasnádi Bence, Thuróczy Szabolcs, Trokán Anna és Trokán Nóra, illetve a Bonus Track Band színházi környezetben adnak vissza mindabból, amit a 66 évesen eltávozott kiválóság ránk hagyott. Keresztes Tamás rendezésében csendülnek fel a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas alkotó közel kéttucat albumának kiemelkedő szerzeményei. Levél Nővéremnek, A Telihold dalai, Fehér babák, Nyugati pályaudvar – duplán felemelő utazás várható! 
 
Jegyár: 5900-8900 Ft 
Air
2020.02.13
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.