Nyerj páros jegyet a Minden nagyon jó lesz c. előadás nyilvános főpróbájára!

Zach Braff, amerikai színész, producer, rendező és szerző 2011-es darabja az életben elkövetett hibákról, gyökerekről és útkeresésről, reményről és társakról szól. Olyan emberekről, akik nem tartoznak a nyertesek közé, de nem is annyira vesztesek, mint ahogy azt magukról gondolják.
A 35 éves Charlie élete mélypontján van. Az isten háta mögött akarja befejezni az életét, ám váratlanul, és leginkább hívatlanul érkező vendégei – egy véletlenül felbukkanó angol ingatlanügynök, a helyi tűzoltóparancsnok és egy New York-i lány – hatására kénytelen félbehagyni tervének megvalósítását. A négy egyedülálló ember hirtelen összezárva találja magát ebben a nyaralóban, ahol a hangulat nem éppen felhőtlen, a társas magány azonban nem várt kapcsolatokat és felfedezéseket teremt.
 
A gazdagon megfestett karakterek szellemessége a bennük rejlő félelmekkel és nárcizmusukkal társul, és mindebből könnyen pergő, eredeti helyzetek és párbeszédek születnek: a vádló önvizsgálat, a fekete humor és az újrakezdés lehetőségét kutató remény egyedi pillanatai.
 
Helyszín: Átrium
 
Időpont: február 21. péntek, 19:30
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A nyereményjegyeket a Pesti Est szerkesztőségében (1013 Budapest, Várkert rakpart 17.) lehet átvenni február 21-én, pénteken 14 óráig!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Ahol a héten érdemes...
 
Dunavarsány, KOMO-SKY 51-es bázis, március 15. - október 31.
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.