Budapest FotóFesztivál negyedszer

Budapest, február 28. - április 20.
Az idén negyedik éve megrendezett Budapest FotóFesztivál ismét izgalmas nemzetközi sztárkiállítással (Paolo Ventura Velencei történet), kortárs hazai körképpel, a fővárosi múzeumok és galériák, valamint a nemzetközi kultúrintézetek fotókiállításaival várja a látogatókat.
Az évente megrendezett esemény ezúttal is a kortárs és a klasszikus magyar, illetve nemzetközi fotográfia értékeit igyekszik bemutatni a nagyközönségnek. Az április végéig tartó rendezvénysorozatot a kiállítások mellett minden érdeklődő számára nyitott programok, workshopok, múzeumpedagógiai események, kortárs és fiatal fotóművészeti szakmai programok, valamint portfolio review színesítik, két hónapra pezsgő fotófővárossá avatva Budapestet. A fesztiválközpont idén a Hybridart Space, a kiállítások részletes listáját pedig itt találod: www.budapestphotofestival.hu.
2020.02.25
|
(4 kép)


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.