Lassie hazatér

olvasói
10/10 (2)
Az állattartás felelősségteljes és drága dolog, ez utóbbival kénytelen szembesülni a nehéz anyagi helyzetbe került Maurer család, amikor szeretett kutyájukat átmenetileg Sprengel gróf gondjaira kell bízniuk.
A gróf és unokája, Priscilla a nyarakat a Balti-tenger partján tölti, ahova Lassie-t is magukkal viszik. Az uraság gondnoka azonban rosszul bánik a kutyával, így az elindul, hogy hazatérjen Németország déli részén élő gazdájához, a 12 éves Florianhoz. Eric Knight 1940-es regénye talán az egyik legfelemelőbb irodalmi alkotás ember és állat barátságáról, a mai napig etalonnak számít a témában. A Lassie-filmek többségét az alapmű inkább csak inspirálta, ezekből az MGM egymaga hetet forgatott. A legújabb német változat a patinás stúdió regényhez leginkább hű, Oscar-jelölt, 1943-as klasszikusán alapul a történetet némileg felfrissítve és a helyszínt áthelyezve.
Hujber
2020.03.06
|
Lassie - Eine abenteuerliche Reise
német családi film, 100 perc, 2020
A Lassie hazatér című 1943-as moziklasszikus legújabb feldolgozása.
Forgalmazza: Big Bang Media
Bemutató: 2020. március 12.

Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.