Kedvenc helyek

KlangKarussell (AT)

[ house / tropical ]
Budapest, Heaven Club, március 14. 22:00
Március idusa és osztrákok – ez esetben több mint ideális párosítás. Az Octopus szervezőcsapatának meghívására érkezik Budapestre a salzburgi duó, melynek neve jól cseng: a KlangKarussell már a nemzetközi porondon is bizonyított.
Mozart városában, 2011-ben kelt szárnyra a deep house formáció, mely sorban hódítja az elektronikus csúcsokat. Mégis viszonylag ritka madárnak számítanak errefelé; és most méltó környezetben mutatják meg, miért is zabálja dallamos és maximális műgonddal készült trackjeiket a világ klubjainak krémje. Tropical és melodic house finomságok is lapulnak Tobias Rieser és Adrian Held lemeztáskájában, de a Netzwerk, a Time és a Symmetry is jó eséllyel felcsendül majd. A vendéglátókat ezúttal a szemrevaló Janett mellett Botek és a Bamboleo páros is képviseli. Sonnentanzra fel! 
 
Jegyár: 5000-10 000 Ft 
Air
2020.03.04
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.