Kedvenc helyek

Múzika/Czutor és Madonna: Czutor Zoltán

[ acoustic ]
Budapest, Szépművészeti Múzeum, március 12. 20:30
Ha az ember belép a legnagyobb alkotók szentélyének számító Szépművészeti Múzeumba, akkor még a cipője csikordulásával sem szeretné a jelenlévők műélvezetét csorbítani. Ehhez képest most egy „rogzenész” fog hangoskodni a patinás falak közt!
„Zenélős-éneklős storytelling Raffaello Madonnája előtt, a Márvány Csarnok színpadán” – minimum egy régizenés-kosztümös, andalító lantpengetés ugrik be az ismertető láttán, de ha hozzáadjuk a képlethez Czutor Zolit, akkor máris forró este néz ki. A napfény városából elszármazott muzsikus „Nyers” rockzenészből rádióbarát Belmondo-frontemberré avanzsált, ám ettől még éteribb elváltozásra is képes. Trubadúrként énekli meg az Esterházy Madonnát, erre az alkalomra komponált dalával – miután a látogatók filmklubon, tárlatvezetésen és előadáson is gazdagodhattak élményekkel. 
 
Jegyár: 1600-3200 Ft 
Air
2020.03.04
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.