Alighogy elindult, máris segíteni kell a Disney+-on

A Disney leköszönő elnök/vezérigazgatójának, Bob Igernek mostantól az lesz a dolga, hogy helyrehozza a Disney+ kissé megtépázott renoméját.
Amikor tavaly novemberben Amerikában elindult a Disney+, a sajtó teli volt azzal, hogy milyen gyorsan szedett össze magának sok millió előfizetőt, és úgy tűnt, ez lesz az a streamingszolgáltató, ami megszorongathatja a Netflixet. Csakhogy amint véget ért decemberben A mandalóri című Star Wars-sorozat, a legtöbb felnőtt néző azon kapta magát, hogy a régi filmek archívumát leszámítva nincs túl sok néznivaló. Az olyan exkluzív, Disney+-ra gyártott filmjeik, mint a Noelle vagy a Togo, nem zavartak sok vizet, és még több hónap van hátra addig, hogy a The Falcon and the Winter Soldier című Marvel sorozatuk bemutatkozhasson. Ez érezhetően visszavetette az érdeklődést a Disney+ iránt, és most a leköszönő Bob Iger feladata lett, hogy a távozása előtti egy évben újra növekvő pályára állítsa a streamingszolgáltatót, és vonzóvá tegye azt a felnőtt nézők számára. 
 
(collider.com) 
2020.03.10
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
Az utolsó szamuráj
amerikai-japán-új-zélandi történelmi dráma, 2003
18:10
Lopott szavak
amerikai romantikus dráma, 2012
18:15
Fedezd fel Forrestert
amerikai film, 2000
18:20
V mint vérbosszú
amerikai-német politikai thriller, 2005
18:35
2 órára Párizstól
francia vígjáték, 2018
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.