Kedvenc helyek

A terhes Katy Perry rácsúszott a Tabascóra

Katy Perry egy interjújában elárulta, hogy várandóssága alatt különösen kívánja a fűszereket, és bárhová megy, mindig visz magával egy üveg Tabasco szószt.
A 35 éves énekesnő, aki Orlando Bloommal várja közös gyermekét, egy interjújában nemrég elmesélte, hogy bár alapvetően nem rajong a fűszeres ételekért, terhessége alatt viszont csak ezeket kívánja. „Miután teherbe estem, megtaláltam azt a különleges Tabasco szószt, amit egy barátomtól kaptam. Szó szerint kikaptam az üveget, és azt mondtam, te vagy az én Szent Grálom, mindenhova magammal foglak vinni.” A Tabasco mellett az énekesnő, aki a Never Worn White című videójában jelentette be, hogy gyermeket vár, rengeteg burritót és szárított mangót eszik.  
 

 
(Daily Mail) 
2020.03.11
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.