Keress rá! a Da Vincivel!

Az internet működéséről, előnyeiről és veszélyeiről indít új sorozatot a Da Vinci Media gyerekeknek. Az új széria epizódjai július 3-tól először a Telekom TVGO szolgáltatásában lesznek elérhetők.
Melyik szülőt nem aggasztja, hogy hogyan mozog, hogyan viselkedik a gyermeke az interneten?  A Keress rá! című műsor nem csak szórakoztató, de hiánypótló is a szülők és a gyerekek számára is.
  A kiskamaszok több mint háromnegyede napi 3 óránál többet internetezik, 40%-uk pedig napi 4 óránál is több időt tölt a világhálón lógva – ez derült ki a Be Social 2019 februárjában közzétett kutatásából. Az okos internethasználat persze rengeteg pozitív élményt okoz, és számos kihagyhatatlan lehetőséget, előnyt hordoz.
 
A Da Vinci legújabb, Keress Rá! sorozatban színes és vicces karakterek, Maya, Jack és a Nagyi kalauzolják végig a nézőket a világháló rejtelmeiben. Együtt megtudják, mit lehet, és mit nem lehet tenni az interneten. A gyerekek a BAFTA-jelölt sorozatból könnyedén megtanulnak okosan, udvariasan, felelősségteljesen és nem utolsósorban biztonságosan mozogni az online térben. Az oktatási csatorna olyan környezetet alkot, melyben a család együtt vehet részt a közös tanulás kalandjában. 
 
A Da Vinci Media és a Telekom digitális edukációs együttműködése eredményeként a Keress rá! először a TVGO kínálatában lesz elérhető, a nyári akció részeként. A sorozat epizódjai most ingyenesen kikölcsönözhetőek a Telekom Videotéka kínálatából. 
 
 
Előzetes: https://www.facebook.com/davincikidsmagyarorszag/videos/744575612754830/ 
Teljes sorozat: https://www.tvgo.hu/sorozat/26629012_keress_ra 
2020.07.06
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.