Kedvenc helyek

Új motoros és rockfesztivál lesz Budapesten

Motorokkal, neves rockzenekarokkal és szépségversennyel debütál a fővárosban a Biker’s Weekend Budapest fesztivál a Vasúttörténeti Parkban szeptemberben. Magyar motor- és hot rod építő bajnokság (EMAT), Miss Pin Up Hungary szépségverseny és koncertek várják a motorok és a rockzene rajongóit.
A Vasúttörténeti Parkban szeptember 17. és 19. között megrendezett zenei és motoros fesztivál egyik fő attrakciója a Magyar motor-, és hot rod-építő bajnokság (EMAT), ahol közel 50 épített motor és autó lesz megcsodálható a Pannóniáktól a Harley-Davidsonokig. Lesz Miss Pin Up Hungary szépségverseny is, fellép többek között az Omega, az EDDA Művek, a Mobilmánia.   
Mindjárt a fesztivál első napján, szeptember 17-én érkezik a színpadra hazánk egyik leghíresebb rockzenekara, az EDDA Művek. A zenekar már most nagy erőkkel készül a budapesti koncertre, óriási bulit ígérnek. 
Az egykori P. Mobil tagokból alakult, Fonogram díjas MOBILMÁNIA szeptember 18-án este csap a húrok közé. Energiában és a nagy P. Mobil slágerekben nem lesz hiány.  
Szeptember 19-én a hazai popkultúra kiemelkedő együttese, az Omega ad koncertet. A Kóbor János, Benkő László, Molnár György és Debreczeni Ferenc alkotta formáció a Best Of Omega turnésorozat keretében, annak egyetlen budapesti állomásaként érkezik a Vasúttörténeti Parkba. A látványos show-elemekkel tűzdelt produkcióban a legnagyobb slágerekkel örvendeztetik meg a közönséget. 
 
A helyszín is számos érdekes látnivalót és programot tartogat, hajtányozás, kisvasutozás, játékok kicsiknek és nagyoknak. A szervezők célja, hogy mindenki megtalálja majd a saját szórakozását. 
 
2020.07.13
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.