Rajzolj egy krumplit! – Agócs Írisz új könyve a Pagonynál

Agócs Írisz új könyvében rajzolni tanítja meg a gyerekeket és a lelkes felnőtteket. A foglalkoztatókönyvben egy-egy krumpliformából bármilyen állat kikerekedhet a lajhártól az elefántig.
Agócs Írisz Rajzolj egy krumplit! című foglalkoztatókönyve megmutatja, hogy a rajzolás valójában egy boldog és örömteli időtöltés, amit bárki kipróbálhat – méghozzá sikerrel!   
A Rajzolj egy krumplit! a márciusban kezdődött karanténhelyzet hívta életre. Ebben az időszakban tűntek fel az illusztrátor Facebook oldalán az első, pár lépésben, kedvtelésből megrajzolható különböző irka-firka, „krumplifigurák”, melyek egyből óriási népszerűségnek és rengeteg megosztásnak örvendtek a közösségi oldal felhasználóinak körében. A reakciókból egyértelműen kirajzolódott, mekkora igény mutatkozik Írisz egyszerűen megrajzolható karaktereire. Nagyok és kicsik, szülők és gyerekeik sokszor közösen vettek részt az alkotás folyamatában, így a közös rajzolás és minőségi, együtt töltött idő egy egészen új tevékenységgel, a krumplifigura rajzolással gazdagodott. Bebizonyosodott, hogy az alkotás ezen formája egy örömteli, bárki által elsajátítható tevékenység, és a pontos útmutatásnak köszönhetően a sikerélmény is garantált volt. 
 
Ezekből a rajzokból született meg az a könyv, amely bőven hagy teret a gyakorlásnak, hiszen több mint harminc állatot rajzolhatunk meg a különböző formájú krumplikból kiindulva. Ahogy Agócs Írisz tanácsolja a bevezetőben, merjük elengedni a fantáziánkat és élvezzük, hogy az alkotás során minden megengedett! 
 
4-99 éves korig!
2020.07.28
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.