Egy hétig a kortárs ékszereké a főszerep Budapesten

Idén szeptemberben már hatodik alkalommal rendezik meg az Ékszerek Éjszakája Budapest rendezvénysorozatot. 31 kiállításon 80 alkotó mutatkozik be.
A kortárs ékszereket bemutató programsorozat, az Ékszerek Éjszakája kiváló hazai és külföldi ékszertervezők alkotásait mutatja be a nagyközönség számára,a FISE - Fiatal Iparművészek Stúdiója egyesület támogatásával. 
 
A rendezvény kétéves tematikája szerint minden páros évben egy sok helyszínen zajló kiállítássorozattal találkozhatunk, amely elsősorban a hazai alkotóknak biztosít megjelenési lehetőséget. Így idén 31 kiállításon mintegy 80 alkotó ékszerei lesznek megtekinthetőek Budapest-szerte.  
 
Szeptember 14. és 20. között sorban nyílnak meg kiállítások a fővárosban, ahol magyar és külföldi alkotók egyaránt bemutatkoznak majd.  
Szeptember 19-én, szombaton az alkotók meghosszabbított nyitvatartás mellett várják az érdeklődőket a kiállítások helyszínein. 
 
Az idei év hívószava a 0- / Zero negative, amely témában a szervezők nemzetközi ékszerpályázatot írtak ki, melyből nívós zsűri választotta ki azokat, akik a központi kiállításon részt vehetnek.  A központi kiállítás zsűrijének tagjai: Vági Flóra, Leo Caballero, Lin Cheung  
 
2020.07.28
|
(12 kép)


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.