Két ősbemutatóval indul augusztusban a Szentendrei Teátrum

A nyári szezon programjában többek között Ujj Mészáros Károly, Sardar Tagirovsky, Grecsó Krisztián alkotásaival találkozhatunk. A Teátrum vendégei lesznek a korábbi évadok népszerű művészei, Hernádi Judit, Tompos Kátya és Szulák Andrea is. Idén első alkalommal Szentendre ad helyet a kortárs magyar drámákat bemutató Nyílt Fórumnak is.
Az első ősbemutató augusztus 14-én lesz: Sényi Fanni és Sardar Tagirovsky Függöny című darabja, amelyet Moliére, Bulgakov, Szophoklész, Racine, Mnouchkine, Mandel és Shakespeare művei, valamint a szereplők és alkotók improvizációi alapján mutatnak be a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói. Augusztus 22-én magyarországi premierként láthatja a közönség Didier Caron izgalmakat és feszültséget ígérő Hamis hang című kamaradarabját Nagy Dániel Viktor és Vasvári Csaba főszereplésével, Ujj Mészáros Károly rendezésében. 
 
A szegedi MASZK Egyesület, az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE közös előadásában augusztus 16-án Grecsó Krisztián-Bíró Bence Megyek utánad című drámája látható. De felolvasószínházi bemutatók és kncertek is várják a közönséget, fellép többek között a Borbély Műhely és Binder Károly, de érkezik a Garázsbanda koncertszínház is.
A Gyerekteátrum keretében három színházi előadás várja a kicsiket vasárnap délelőttönként a Dunaparti Művelődési Ház udvarán. 
 
A teátrumi programok ősszel és télen is folytatódnak újabb, immár kőszínházi előadásokkal és színházi együttműködésekkel.
2020.08.03
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.