Teltházzal zárta a júliust az Átrium

Az Átrium júliusban kipróbálta, hiányzott-e a színház a közönségnek. Hiányzott. A biztonsági intézkedéseket betartva a nagyszínpados színházi előadások és a kisszínpados zenei produkciók is népszerűek voltak.
Az Átrium előadásaira több mint 2500 ember látogatott el júliusban – közölte a színház. – A szájmaszk természetes viselet lett, és a színházban kihelyezett kézfertőtlenítőket is aktívan használja a közönség, mindemellett újra teltházakkal, jó hangulatban működött a színház. Az előcsarnokban lévő tumultus elkerülése érdekében hamarabb nyílnak ki a nézőtéri ajtók, a szünetben plusz női mosdók üzemelnek, a nézőtéren előadás alatt is légcserés szellőztetés biztosítja a friss levegőt.
 
A zárt terű színházak közül a kapuit az elsők között újranyitó Átrium júliusban Az őrült nők ketrece és a 12 dühös ember előadásokkal tért vissza. A Fehér nyuszi, vörös nyuszi előadásokban először és utoljára Molnár Piroska, illetve Hajós András lépett színpadra.
 
A nagyszínpadi előadások mellett újdonságként kisszínpadi zenei produkciók is debütáltak. A színház előcsarnokában felállított színpadon az Átrium Bisztró Klubkoncertek sorozatban a Váczi Eszter Quartet adott esti jazzkoncertet, a Tintanyúl zenekar pedig délelőtti matinékoncertet. A napközben vendéglátóhelyként üzemelő Átrium Bisztróban az évad során is folyamatosan lesznek zenei és színházi rendezvények, legközelebb Gereben Zita lép fel zenekarával augusztus 12-én.  
 
A színház már augusztusban elkezdi a 2020/21-es évadát: visszatér az Igenis, miniszterelnök úr! Alföldi Róbert és Hevér Gábor főszereplésével. 
 
Szeptemberben újra műsorra kerül a Minden nagyon jó lesz című komédia, visszatér a nagyszerű Molnár Ferenc-egyfelvonásos, az Egy, kettő, három, illetve Yasmina Reza Az öldöklés istene című vígjátéka is, valamint ismét látható lesz Rainer Werner Fassbinder A félelem megeszi a lelket című filmjének színpadi átirata.
 
Az Átrium szeptemberi bemutatója David Javerbaum: Isteni végjáték című Broadway-darabja lesz Alföldi Róbert főszereplésével, illetve a Budapest XX. századi történeteit megelevenítő Újságmúzeum Live sorozat első epizódja is színpadra kerül. 
 
Az Átrium szeptemberi műsorára a jegyek már kaphatók. 
2020.08.07
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.