Magyar feliratot kapott az HBO új sci-fi-sorozatának trailere

Szeptember 4-én tűzi műsorra az HBO régen várt sci-fi-sorozatát, A farkas gyermekeit (Raised by wolves). Az előzetes természetesen sejtelmes történetet és izgalmas látványvilágot ígér.
A sci-fi-rajongók mostanában legjobban várt sorozata megkapta a magyar feliratot és a bemutatás dátumát is. Bár a szeptember 4-én rajtoló A farkas gyermekeit (Raised by wolves) sokan Ridley Scottnak tulajdonítják, ő csupán az első két epizódnak volt a rendezője és az executive producere. Igaz, a tízrészes sorozat fele a családban marad, ugyanis három részt a mester fia, Luke Scott rendezett.
 

 
A sorozatot Aaron Guzikowski írta, akinek a nevéhez fűződik Denis Villeneuve Fogságban című filmjének az írása, a Csempészek forgatókönyve, valamint a The Red Road című sorozat megalkotása. 
 
A farkas gyermekeinek a történetéről egyelőre nem sokat tudni, annyi azonban kiderült, hogy a Föld pusztulása után egy különös bolygón robotok nevelnek néhány gyereket. A feladatuk a gyermekek megvédése bármi áron. A bolygón élő embereket azonban vallási viszály választja szét, amivel a robotok nem igazán tudnak mit kezdeni. És nagy hangsúlyt kap A három kismalac meséje is...
2020.08.19
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.