Télen kezdik forgatni az első magyar karácsonyi romantikus vígjátékot

A Tiszeker Dániel rendezésében készülő magyar karácsonyi romkom fordulatos és vicces szerelmi történetet ígér karácsonyi hangulattal. A film várhatóan 40 napos forgatása télen kezdődik.
A Nagykarácsony című film Arnoldról szól, a város legmenőbb tűzoltójáról, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete. Korábbi érdemeire való tekintettel kihelyezik egy karácsonyi vásárba, hogy besegítsen egy készülő iskolai betlehemes előadásba. Arnold utálja a helyzetet, amibe belecsöppent: a karácsonyi felhajtást álszentnek, míg az előadást idegesítőnek tartja. De a kezdeti csaták után megbékél a vásár furcsa árusaival és az előadás szétszórt rendezőjével, Eszterrel. Az érzelmileg felfokozott karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen. 
 
Tiszeker Dániel állandó munkatársaival fog dolgozni: Pataki Ádám operatőrrel, Mészáros Attila vágóval, Keszei Borbála jelmeztervezővel, valamint Horváth Viktória és Nánássy Zsolt látványtervezőkkel. A forgatókönyvet a #Sohavégetnemérős írócsapata írta (Horváth András Dezső, Fehér Gáspár, Fehér Boldizsár), kiegészülve Angyalosy Eszterrel. A zeneszerző Balázs Ádám (Mindenki, Testről és lélekről) lesz. A film producerei Lévai Balázs (#Sohavégetnemérős, Like a Child – Fábián Juli, Pécsi szál) és Osváth Gábor (Balaton Method, Foglyok, Szép csendben
 
A Nagykarácsony szereposztását az alkotók ősszel jelentik be. A mintegy 40 naposra tervezett forgatás december elején kezdődik budapesti helyszíneken. A film várhatóan 2021. november második felében kerül majd a mozikba az InterCom forgalmazásában. 
  (NFI)
2020.08.19
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.