Kedvenc helyek

U2: Beautiful Day

olvasói
(0)
(Island/Universal)

Három év óta az első új U2-dal, nem csoda, hogy rögtön vezeti az angol listákat, még Robbie és Kylie duettjét is leveri.


A Beautiful Day az október legvégén megjelenő új album, az All That You Can't Leave Behind legpörgősebb dala, csak egy perc után indul be, aztán amikor Bono a "Touch me" részhez érkezik, már biztosan tudjuk, hogy a kilencvenes éveket lezáró U2 visszavett az iróniából, ha nem is tért teljesen kritikátlanul vissza a nyolcvanas évekbeli rockheroizmushoz. Amit kapunk, az egy józan, korrekt, szerethető U2-sláger, jó érzés. Az 1-es számú maxin két stúdiószám, az akusztikus gitáros Summer Rain és a refrénjénél felhangosodó Always című tempós popdal a bónusz, a CD2-n pedig 8 percnyi első osztályú koncertfelvétel hallható a Mexikóvárosban adott 1997-es koncertről: a Discotheque átfolyik az If You Wear That Velvet Dress nyúlfarknyi verziójába. Pazar.

8/10
Déri Zsolt
2000.10.28
|


Játék
Németországban nagy színpadi sikere volt a vígjátéknak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.
Tegnap indult a BIDF dokumentumfilm fesztivál, tele programmal, ma is 16 film lesz, például A csábítás iskolája. Hét éven átívelő forgatás fiatal nők életét követve. #csabitasiskolaja #bidf #dokumentumfilm #csabitas #nok #ferfiak
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.