X-Men - A kívülállók

X-Men. színes amerikai magyarul beszélő sci-fi 104 perc 2000
Génmanipulált mutánsok vad harca a nam is olyan távoli jövőben. Egy nagysikerű képregény még nagyobb sikerű feldolgozása a Közönséges bűnözők rendezőjétől. A Duna Plazában feliratos kópiával is!
Mutánsok járnak közöttünk, ezt már régóta sejtettem, nem kell ahhoz Dolly bárány, hogy gyanút fogjon az ember. Az egyik szomszédom háromszor olyan gyorsan fut, mint én, a másik meg előre bemondja a lottószámokat. Nem ért hát váratlanul a hír, hogy az élet után a mozikban is támadnak a mutánsok, és Amerikát egy nyár alatt simán lerohanták.Az X-Men - A kívülállók a közeli jövőben játszódik, amikor a génmanipuláció jóvoltából különleges képességekkel megáldott-megvert gyerekek születnek világszerte. Egyikük repülni tud, a másik szélvészt kavar egyetlen fújtatással, a harmadiknak rémületes kardfogai vannak. Az emberek félelmükben mindent megtennének, hogy megállítsák őket, pedig a mutánsok között is akadnak jóindulatú, békés teremtések. A pusztító és a segítő mutánsok külön-külön csapatba verődnek, mindegyik csapatnak megvan a maga karizmatikus vezetője. Xavier professzor arra neveli a génmanipulált gyerekeket, hogy csak jó célra használják emberfeletti képességeiket, a sötét mutánsok vezére, Magneto azonban totális hatalomátvételre és az emberi civilizáció megsemmisítésére tör.Kacifántos, izgalmas mese az X-Men, minden trükkmester ilyen kihívásról álmodik. Feszes sztori, jó és rossz harca váratlan fordulatokkal, hi-tech látvány és digitális trükk-arzenál, önmagában ennyi már elég is a sikerhez. Az X-Men megrendezésére ráadásul a Közönséges bűnözőkkel kultikus figurává avanzsált Brian Singert sikerült megnyerni, róla pedig tudjuk, hogy imádja a csavaros logikájú, ördögi meséket.

Az X-Men világszerte az idei év egyik legnagyobb sikere volt, és én nehezen tudnám elképzelni azt az ördögi erőt, ami erről a pályáról nálunk eltérítené.

gorcsev
2000.11.01
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
Adam Elliot 2009-es zseniális gyurmafilmjének – melyben egy igazán különleges barátság történetével ismerkedhetünk meg – színpadi adaptációja.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
18:10
Hanna - Gyilkos természet
amerikai-angol-német thriller , 2011
18:15
Harry Potter és a Főnix Rendje
angol-amerikai kalandfilm, 2007
18:15
Egy pomponlány meggyilkolása
amerikai thriller, 2019
18:20
Piedone Afrikában
olasz-német akcióvígjáték, 1978
18:25
Horrorra akadva 3.
amerikai vígjáték, 2003
Ruttkai Bori, Gryllus Vilmos, Vuk, Mágikus állatok iskolája, stb. Rengeteg családi program mára, link bióban! #gyerekprogram #januar26 #programajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.