Na, pá!

Güle Güle. színes török feliratos vígjáték 104 perc 1999
A szerelem túléli az időt és a távolságot. Legalábbis ebben bízik pár idősödő török úriember, akik barátjukat egyszer látott kubai szerelmének karjaiba szeretnék juttatni...Erre se volt példa régóta: török vígjáték pereg a pesti mozikban! A Török Filmhét ugyan végetért, ám a sorozat legsikeresebb darabja, a Na, pá! tovább időz a Szindbád mozi termeiben. Zeki Ökten vígjátéka ezek szerint nem véletlenül lett az idei év legnagyobb közönségsikere Törökországban - a keserédes szerelmes bolondozás külföldön is megállja a helyét.A Na, pá! főszereplője néhány jóvágású, ám kelekótya öregember, akik ahelyett, hogy a kockás terítő mellett rakit kortyolva a régi szép időkről fecsegnének, valami komolyat akarnak tenni: valóra szeretnék váltani egyik barátjuk legtitkosabb vágyát. A szóban forgó barát, Galip úr (lassan már-már bácsi) ugyanis szerelmes. Nem nagy szám, gondolhatnánk, történt már ilyesmi. Csakhogy a mi hősünk olyan asszonyba szerelmes, akit összesen egyszer, mégpedig húsz évvel ezelőtt látott. És ha ez nem volna elég, a titokzatos szívtipró hölgy kubai, így hát Galipnak nemcsak időben, térben is elég messzire kell szaladnia ahhoz, hogy valóra váltsa régi álmát.Dehát tudjuk, a szerelemben (és a vígjátékokban) nincsenek határok - továbbá a barátság is határtalan... A Na, pá! drámába oltott komédia, mulatságos fordulatokat vevő szomorkás történet - Zeki Ökten remek színészekkel bonyolítja fordulatos történetét, így hát filmje nyugodtan ajánlható mindazon vállalkozó kedvű mozibarátoknak, akik az amerikai vagy mediterrán komédiák után most végre multikulturális színezetű vígjátékra szeretnének befizetni.

gorcsev
2000.11.29
|


Film premierek

Jojo Nyuszi

amerikai-cseh-új-zélandi vígjáték, 108 perc, 2019

Hivatali eltávozás

amerikai horror-vígjáték, 86 perc, 2019

1917

amerikai-angol háborús film, 110 perc, 2019

Richard Jewell balladája

amerikai filmdráma, 129 perc, 2019
Játék
A Downton Abbey, ez a világméretű szenzáció ezúttal egy lenyűgöző egész estés film formájában tér vissza, melyben a közkedvelt Crawley-ékra és rettenthetetlen személyzetükre életük legfontosabb pillanata vár.
Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Szo
25
18:10
Hanna - Gyilkos természet
amerikai-angol-német thriller , 2011
18:15
Harry Potter és a Főnix Rendje
angol-amerikai kalandfilm, 2007
18:15
Egy pomponlány meggyilkolása
amerikai thriller, 2019
18:20
Piedone Afrikában
olasz-német akcióvígjáték, 1978
18:25
Horrorra akadva 3.
amerikai vígjáték, 2003
Ruttkai Bori, Gryllus Vilmos, Vuk, Mágikus állatok iskolája, stb. Rengeteg családi program mára, link bióban! #gyerekprogram #januar26 #programajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.