Peacemaker

A DVD bemutató jó alkalom arra, hogy rehabilitáljuk ezt az annak idején a mozikban méltatlanul megbukott filmet. Tény, hogy a sztori szintjén sok újat nem mutat fel a DreamWorks első moziprodukciója, ennek ellenére vitathatatlanul izgalmas, profi akciófilm, szokatlanul finom képi megoldásokkal - a film eleji vonatrablás például tobzódik bennük.A Vészhelyzet-epizódokon edzett Mimi Leder szorosan kezében tartja a tempót, nem spórol az autós és helikopteres üldözésekkel, lövöldözésekkel, robbanásokkal, és a záró üldözés Manhattan utcáin különösen feszültre sikeredett. Clooney már itt is hamisítatlan sztár, és Nicole Kidmannel meggyőző párost alkotnak. A szeptemberi események sajnálatos aktualitást kölcsönöznek az ellopott robbanófej körül forgó cselekménynek, és az opusz nincs tanulságok híján az amerikaiak terrorizmushoz való - kissé naiv - viszonyulását illetően sem.

***Extrák: Kevésbé izgalmas, mint a film: két előzetes, rövidfilm a kaszkadőrtrükkökről, és néhány baki.

**

Hang: angol 5.1, cseh surround
Kép: színes, 16:9/2.35:1
Felirat: magyar + 5 nyelvPeacemaker, 1997, amerikai akciófilm Hossz: 110 perc Forgalmazó: UIP-Duna Film Rendező: Mimi Leder Szereplők: George Clooney, Nicole Kidman, Marcel Iures, Aleksandr Baluyev

Watsz Demeter
2001.12.07
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.