Mission: Impossible

Az első lehetetlen küldetésben húsz perc után hősünk szupercsapatának fele már halott, és a balul sikerült akció után maga a Cég, vagyis a Impossible Mission Force - veszi üldözőbe az itt tüsihajú Tomi Sztárt.


És kezdődik a Fantomasba oltott Bond-hajcihő, a kémek, kódok, álarcok, árulások, ketyerék és kettyintések kavalkádja. A hetvenes évek népszerű tévésorozatának nagyvásznas újrája a hidegháborús kémkrimi műfajába próbál életet lehelni a kilencves évek akciófilm-standardjaihoz alkalmazkodva, és teszi ezt meglehetős sikerrel. Brian De Palma nem csak a hitchcockiánus thrillerek elképesztően tehetséges nagymestere, de megbízható mesterember is, és itt e két erényét egyesült erővel kamatoztatja. A csűrcsavaros cselekményt dúsan tarkítják izgalmas és profi akciók, a forgatókönyv helyenként kifejezetten okos, a mennyezetről belógós jelenet egyenesen briliáns, Prága szép, Emmanuelle Beart szája gyönyörű, Lalo Schifrin főtémája pedig fertőző.
****Extrák:
Egy árva előzetes. *

Mission: Impossible
1996
amerikai akciófilm Hossz: 105 perc Forgalmazó: UIP-Duna Film Rendező: Brian De Palma Szereplők: Tom Cruise, Jon Voight, Emanuelle Béart, Henry Czerny, Jean Reno, Ving Rhames Kép: 16:9/2,35:1, színes Hang: magyar surround, angol 5.1 Felirat: angol + 7 nyelv
Watsz Demeter
2002.04.23
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.