Sötét zsaruk 2.

Men In Black II. színes feliratos amerikai sci-fi vígjáték 90 perc 2002
A planétánkon tartózkodó földönkívülieket felügyelő szupertitkos hivatal két nagyágyúja, J és K ügynök legutóbbi akciójára öt évvel ezelőtt került sor, és akkor nemcsak a bolygónk megsemmisítésére szövetkezett erőkkel vették fel sikeresen a harcot, hanem a mozilátogató közönséget is levették, közel 600 millió dollárra. Újabb színre lépésükre sokáig kellett várni, ám megérte: az eltelt öt év alatt nem csak rafináltabbak és még harcedzettebbek lettek, hanem a humorérzékük is tovább izmosodott.


J (Will Smith - A függetlenség napja; A közellenség) és K (Tommy Lee Jones - Laura Mars szeme; A szökevény) a legfrissebb bevetésen - természetesen - minden korábbi ügyénél nagyobb kihívással találja magát szembe. Az első rész végén K elméjéből kitörölték a hivatalnál végzett munkájának minden nyomát, így az egykori ügynök visszatérhetett a civil életbe postamesternek, és helyét - a cég legprofibb sötét zsarujává képezve magát - J vette át. Amikor azonban J egy rutinfeladat teljesítése közben világméretű összeesküvés nyomaira bukkan, és megismerkedik a titokzatos kilétű, kígyótestű Serleenával (Lara Flynn Boyle - Twin Peaks; A boldogságtól ordítani), K-nak vissza kell térnie a porondra, mivel ő az egyetlen, aki megálljt parancsolhat a Föld elveszejtésén munkálkodó erőknek. A Sötét zsaruk 2. valamennyi fronton igyekszik überelni az első részt: az akciójelenetek még parázsabbak, a fura kreatúrák még viccesebbek, a világ még inkább a pusztulás szélén áll. A már az első epizódot is jegyző Barry Sonnenfeld rendező semmit sem bízott a véletlenre, és ennek köszönhetően filmje igazi slágergyanús darabbá alakult, mely vígjátékként és sci-fiként egyaránt megállja a helyét.
-t-
2002.07.18
|
(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.