Amerikai pite - Az esküvő

olvasói
6/10 (1)
Van, aki már nagyon várta, és biztos akad olyan is, aki remekül megvan nélküle, de tagadhatatlan tény: immáron trilógiává kerekedett az elmúlt évek messze legsikeresebb tinivígjáték-sorozata. Hiába no, három a magyar igazság, meg a jenki pite.
Ennek a harmadik résznek megvan az a tagadhatatlan előnye, hogy az amúgy szimpatikus brancsból az érdektelenebb figurák lemorzsolódtak. Nyugi, a legjobb fejek, azért itt vannak. A két legkomikusabb szereplő, a címadó pitével szoros és meghitt kapcsolatba kerülő Jim (Jason Biggs), valamint a fuvolázás művészetét a zenetáborban magas fokon elsajátító Michelle (Alyson Hannigan) a második rész végén annyira összejöttek, hogy itt, a harmadik elején úgy döntenek, összeházasodnak. Az ilyenkor szokásos parák, a menyasszonyi ruha megszerzése és Jim hiányos tánctudása eltörpül a fő probléma mellett, melynek neve: Stifler (Seann William Scott). 
 
A valóban mulatságos és a csak annak szánt részek aránya szerencsére az előbbiek javára dől el, a félresikerült legénybúcsú például már magában klasszikus, de vigyázat: Stifler kutyakalandjánál az érzékenyebb lelkűek és gyomrúak inkább nézzenek alaposan a popcornzacskó mélyére. Vígjátékról lévén szó, nem illendő lelőni a poénokat, legyen elég annyi, hogy sok borotválásnak ciki a vége, cicikből sincs hiány, és végül megtudjuk, hogyan simítsuk el a generációs viszályokat, avagy kiderül, honnét a közismert hasonlat, miszerint „örül, mint a nagyi a gardróbban”.
Watsz Demeter
2003.09.17
|
American Pie 3. - The Wedding
amerikai romantikus vígjáték, 97 perc, 2003
Pités hőseink esküvőre készülnek: a piteprücskölő srác és a zenetáboros csajszi esküvője nem lesz balhémentes, ami nem meglepő - tekintve a násznép összetételét.
Rendező:

Jesse Dylan

Színész:

Jason Biggs
(Jim Levenstein)

Alyson Hannigan
(Michelle Flaherty)

Seann William Scott
(Steve Stifler)

Thomas Ian Nicholas
(Kevin Myers)

Eddie Kaye Thomas
(Paul Finch)

January Jones
(Cadence Flaherty)

Eugene Levy
(Jim apja)

Nikki Ziering
(Krystal)

Fred Willard
(Harold Flaherty)Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
29
K
30
Sze
1
Cs
2
18:05
X-Men: Sötét Főnix
amerikai fantasztikus akciófilm, 2019
18:10
18:20
Így neveld az anyádat
amerikai vígjáték, 2012
18:25
A bakancslista
amerikai kalandfilm, 2007
18:25
Mint a hurrikán
amerikai vígjáték, 1999
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.