Jóbarátok - 1. évad

A történet több mint tíz évvel ezelőtt kezdődött, három jóbaráttal. Marta Kauffman, David Crane és Kevin Bright az egyetem után New Yorkba költöztek, és színdarabok és tévésorozatok írásával próbálkoztak. Az egyiket meg is vette az NBC, ez volt a Jóbarátok - a többi ma már vígjátéksorozat-történelem.


Az 1994-ben útjára bocsátott sorozat világszerte emberek millióinak jelenti az önfeledt vihogás kihagyhatatlan 25 perces adagjait. Nincs az az elrontott, sikertelen nap, amit a hat „jóbarát” (Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler és Ross) eszement kompániájának kalandjai fel ne vidítanának.

Most azonban végleg vége a rosszkedvű napoknak, mert az első évad összes epizódja hozzáférhető DVD-n a tévéből ismert (remek) magyar szinkronnal és eredeti nyelven is. Újra röhöghetünk Joeyn, aki gyanútlanul a Joseph Stalin nevet veszi fel művésznévnek; sírhatunk Ross-szal, amikor elválasztják tőle Marcelt, a majmot; láthatjuk a lányokat sajátos stílusban szteppelni, és Phoebe korai dalainak és briliáns gitárjátékának hallatán sem maradhat szem szárazon... És ha ez nem lenne elég, hamarosan jönnek majd a sorozat további részei is.

Vigyázat! A sorozatfüggőség sötét árnya közelít a nappalik felé! *****Extrák:

A főcímdal videoklipje a Rembrandts együttessel. *Hang: magyar, angol sztereó

Kép: 4:3/1.33:1, színes

Felirat: magyar, angolJóbarátok - 1. évad - Friends - Season 1

1994 amerikai vígjátéksorozat Hossz: 24 epizód: 528 perc Forgalmazó: Warner Home Video Szereplők: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Swimmer
tereza
2004.01.29
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.