Mindent feltár a De Niro-életrajz

Egy vadonatúj életrajz lerántja a leplet Robert De Niro bizarr közeledéséről Whitney Houston felé, ezenkívül a színész apjának homoszexuális kalandjait is tárgyalja.


John Baxter, a könyv szerzője azt állítja az 1993-ban elhunyt idősebb Robert De Niróról, hogy a költő Robert Duncan, a színdarabíró Tennessee Williams és a festő Jackson Pollock szeretője volt a II. világháború ideje alatt - miközben néhány hónapos házasságban élt a Dühöngő bika sztárjának anyjával, Virginia Admirallal. A könyv - amely a De Niro: egy életrajz címet viseli - leleplezi a fiatalabb De Niro nyomulását a fiatal, kezdő sztárra, Whitney Houstonra. A színészlegenda virágot és ajándékokat küldött Whitney-nek (például egy gyémánt fülbevalót viselő teddymackót), hogy rábeszélje: szerepeljen az 1955-ös film, a Szeress, vagy hagyj el remake-jében. Ám - Baxter állítása szerint - az énekesnő szülei közbeléptek, mert attól féltek, ha lányuk kapcsolatba kerül De Niróval, karrierje véget ér, mielőtt igazán elkezdődhetne. „Whitney szülei - akikkel akkor még együtt élt - azt tanácsolták lányuknak: ne keveredjen viszonyba egy olyan emberrel, aki nem elég, hogy fehér, ráadásul majdnem kétszer annyi idős, mint ő.” - áll a kötetben.(Wenn)
2004.03.26
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.