Nem lesz film a Szex és New Yorkból

Elvetették a Szex és New York című sorozat filmes verziójának ötletét. Habár már a forgatókönyvet is elkezdték írni, Kim Cattrall kijelentette: nem vesz részt a projektben.
Egy forgatókönyvíró már el is kezdett dolgozni az Amerikában az idén befejeződött széria filmre írásán, amikor kiderült: Cattrall kiszállt a filmből.

„Kim mind szakmailag, mind magánemberként szerencsésnek érzi magát, hogy hat csodálatos évig játszhatta Samanthát a Szex és New Yorkban. Szívesen részt is vett volna a produkcióban, de miután olyan sokáig húzódott a forgatókönyv megírása, és még a forgatás indulásának idejét sem jelölték ki, most már úgy érzi: más ajánlatokra kell koncentrálnia.” - nyilatkozta a színésznő szóvivője.

Annak ellenére, hogy a sorozat többi szereplője (Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis) mind szívesen szerepelne a filmes változatban, az ötletgazda HBO vezetői úgy döntöttek: ahelyett, hogy helyettest keresnének Cattrall szerepére, inkább elvetik az egész ötletet.(wenn)
2004.05.26
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
22:30
Machete
amerikai akciófilm, 2010
22:50
7 másodperc
angol-román-svéd akciófilm, 2005
22:55
Deadpool 2
amerikai fantasztikus akciófilm, 2018
22:55
Torta
angol krimi thriller, 2004
23:00
Zootropolis - Állati nagy balhé
amerikai animációs krimivígjáték, 2016
Ma este kilenckor Magyar Rhapsody Project a Mesterségek Ünnepén. A Bársony Bálint Sextett a magyar klasszikusokat modernizálja. . . . @mestersegekunnepe #magyarrhapsodyproject #barsonybalintsextett #klasszikusokjazzben #liszt #erkel #kodaly #bartok
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.