Johnny Depp, alias Viszkis?

Internetes pletykák szerint Johnny Depp alakíthatja hazánk leghíresebb bankrablóját, a Viszkist - polgári nevén Ambrus Attilát.
Ambrus népmesébe illő történetéből egy fiatal amerikai újságíró, Julian Rubinstein könyvet írt a Viszkis Rabló balladája: - Igaz történet bankrablásokról, jéghokiról, erdélyi szőrmecsempészetről, fusizó detektívekről és összetört szívekről címmel, és a Warner Bros most ennek a bestsellernek a filmes jogait vásárolta meg.

A regény még tavaly ősszel jelent meg az Egyesült Államokban, ahol hetek alatt a könyveladási listák élére ugrott. A New York Post pletykarovata, a Page Six is foglalkozott a Viszkissel; a lap Ambrust magyar népi hősnek nevezte, ezenkívül megemlítette, hogy még most is börtönben sínylődik. A cikkből az is kiderült, hogy a könyvbemutatóra a Jack Daniel`s italgyár Whisky Robber néven koktélt készített.

(odeon.hu, index.hu)
2005.02.03
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.