Catherine Zeta-Jones a Dallasban?

A színésznő visszautasította azokat a feltételezéseket, melyek szerint Pamela Ewingot játszaná a szappanopera film változatában.
A pletykák szerint Zeta-Jones filmbeli férjét, Bobby Ewingot Brad Pitt játszaná (a színész az eredeti sorozat három részében is feltűnt 1987-ben). Nemrég az Ocean`s Twelve - Eggyel nő a tétben játszott együtt Zeta-Jonesszal. Jocky Ewingot állítólag Burt Reynolds alakítaná, alkoholista felesége pedig Melanie Griffith lenne.

A walesi színésznő szóvivője azonban azt nyilatkozta a BBC News website-nak, hogy „abszolút semmi igazság nincs ezekben a pletykákban. Catherine Zeta-Jones nem fog szerepelni a Dallas film változatában.”

A Dallas című filmsorozat 1978 és 1991 között futott. Most Robert Harling forgatókönyvíróé a feladat, hogy a több, mint 350 órányi időt kitevő epizódokból egy két órás filmet írjon.

„A lényeg, hogy a filmet a 2006-os közegbe illesszük, akkor akarunk ugyanis előjönni a filmmel” – nyilatkozta a forgatókönyvíró.(bbc.co.uk)
2005.03.31
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.